| توسعه گردشگری سلامت ایران با رویکرد گردشگری خوراک |
| کد مقاله : 1385-ITCS |
| نویسندگان |
|
امیرعلی رضائی * دانشجو |
| چکیده مقاله |
| گردشگر سلامت شخصی است که به منظور انجام امور تشخیصی و درمانی یا پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و در کل افزایش سطح عمومی سلامت خود به دیگر کشورها سفر می کند و در این بین گردشگری سلامت به عنوان یک صنعت استراتژیک ، اشتغال زا ، ارزآور و بین المللی به صورت صعودی در حال توسعه می باشد.کشورهای پیشرو در این حوزه با بهره گیری از انواع امکانات سخت و نرم در صدد جذب و درمان تعداد بیشتری از بیماران خارجی از سایر کشورها هستند . گردشگری خوراک و شکم گردی به عنوان یکی از جذابیت های اصلی جهانگردی نقش مهمی در ایجاد انگیزه های مضاعف برای ترغیب گردشگران سلامت به سفرهای درمانی خارجی بر عهده دارد .در این پژوهش که به صورت مروری صورت گرفته است ضمن معرفی حوزه های گردشگری سلامت ، گردشگری خوراک و عادات تغذیه ای شهروندان کشورهای مختلف نقش مکمل حوزه های فوق در افزایش سفرهای درمانی بیماران خارجی و تاثیر مثبت آن بر رونق توریسم ، ارزآوری و رشد کسب و کار بخش های درمان ، گردشگری و خوراک ایران مورد مطالعه قرار گرفته شده و به بررسی راهکارهای افزایش همپوشانی ها و همکاری های مشترک در جهت توسعه گردشگری سلامت ایران با رویکرد گردشگری خوراک و تغذیه ایرانی اسلامی بیماران خارجی پرداخته می شود . |
| کلیدواژه ها |
| گردشگری سلامت ، گردشگری خوراک ، ایران ، بیماران بین الملل ، تغذیه |
| وضعیت: پذیرفته شده |