| بررسی تاثیرجشنوارههای غذا به عنوان محرک توسعه منطقهای و جذب گردشگر |
| کد مقاله : 1304-ITCS (R1) |
| نویسندگان |
|
فاطمه صفاپور * ندارم |
| چکیده مقاله |
| توسعه گردشگری غذایی یکی از راهکارهای نوین و مؤثر در بهبود وضعیت اقتصادی و فرهنگی مناطق مختلف است. این مقاله به بررسی نقش جشنوارههای غذا در تحریک توسعه منطقهای و افزایش جریان گردشگر میپردازد. با مرور ادبیات و تحلیل نمونههای عملی، اثرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این رویدادها بر توسعه پایدار مناطق مورد بررسی قرار گرفته است. و اهمیت آن در توسعه ی منطقه و جذب گردشگر نیز مورد بحث قرار گرفته است و در ادامه معیار های موفقیت جشنواره ها اعلام شد و در نهایت راهکار هایی برای موفقیت جشنواره های غذایی مشخص گردید.یافتههای پژوهش نشان میدهد که جشنوارههای غذا میتوانند با ارتقاء هویت فرهنگی، تقویت صنایع دستی و تولیدات محلی، نقش مهمی در جذب گردشگر داخلی و خارجی ایفا کنند و به مبادلات اقتصادی و افزایش فرصتهای شغلی کمک کنند. در نهایت، پیشنهاداتی برای بهرهبرداری بهتر از این رویدادها به منظور حداکثر کردن سودمندیهای توسعهای ارائه شده است.در این پژوهش از نرم افزار اس پی اس اس 24 برای تحلیل داده ها استفاده شده و خروجی آن به صورت جدول هایی در بخش یافته ها اعلام شده است. |
| کلیدواژه ها |
| جشنوارههای غذا، توسعه منطقهای، جذب گردشگر، فرهنگ غذایی، اقتصاد گردشگری |
| وضعیت: پذیرفته شده |